Вълнуващи турнири и събития за предстоящото откриване на голф сезон 2016г. в Разлог

Остават по-малко от две седмици до официалното откриване на голф сезон 2016 г., което ще се проведе в Пирин Голф и Кънтри Клуб край Разлог. Време е да започнете своята подготовка за вълнуващите турнири и събития, които екипа е приготвил за своите гости за предстоящия сезон!

Най-приятното нещо в играта на голф е, че едновременно спортуваш и се наслаждаваш на природата. Точно такава е и възможността, която Пирин Голф & Кънтри Клуб предлага. Разположено в подножението на пленителната Пирин планина, Ian Woosnam голф игрището показва какво означава да се играе голф в планината. Играта на голф се превръща в истинско предизвикателство сред суровия планински терен.

Двете голф игрища на комплекса (Ian Woosnam, Pirin Pine) са проектирани така, че да събудят интереса не само на запалените, но и на начинаещите голфъри. Всеки един ще намери по нещо за себе си на терена - без значение дали ще предпочете дългия удар или пък ще следвате игралния път и ще правите чипинг удари.
Почти непрестанният вятър в Разложката котловина влияе върху стратегията и избора на стикове при играта на голф на Ian Woosnam голф игрщето. Всеки, който не съумее да вземе вятъра под внимание, ще се озове в един от многобройните бункери, пръснати из цялото игрище. Общият им брой е около 80 и нито един от тях не може да бъде избегнат лесно. За това повечето голфъри предпочитат по-сигурната стратегия вместо рисковите директни удари.

Естествената топография на ландшафта и леките неравности по грийна правят грийна доста предизвикателен. Нужно е да сте доста проницателни, за да прецените посоката на топката при удар.

Пирин Голф & Кънтри Клуб разполага с предизвикателни голф игрища, които ще тестват вашите умения.

List with onlain bookmakersGBETTING