Звездите на театъра отново завладяват публиката в Разлог!

Всяка година от 24 до 30 юни Разлог е завладян от театъра. 7 топ постановки в 7 вечери винаги започващи с червен килим и много български звезди и популярни личности. Това са театралните празници в Разлог „Звездите на театъра” - едно от най-бляскавите събития в региона и доста често оприличавано с филмовия фестивал в Кан.

Театралните празници в Разлог „Звездите на театъра” имат за цел да представят най-интересните спектакли през годината, които вече са доказали своят успех и са получили признанието на публиката. Винаги това са едни от най-добрите и награждавани спектакли на сезона, в които участват обичани актьори от българския театър и кино.

Театралните празници в Разлог са сред най-значимите театрални събития в България, което допринася Разлог да бъде един от атрактивните летни културни центрове на България. Като голф и туристическа дестинация Разлог печели още повече популярност от това културно събитие.

Пренесете се в магията на театралното изкуство посещавайки поне една от седемте театрални постановки, които ще бъдат представени тази година в голямата зала на НЧ „ 15 Септември 1903-1909г“ в Разлог.


List with onlain bookmakersGBETTING