Рокерите стягат мотори за мото-рок фест "Предел" 2016г.

За Десета поредна година, в между Рила и Пирин планина, рокери на различна възраст от цялата страна се събрат в местността „Предел", за да забъркат най-големият мото-рок купон с много музика, адреналин и аромат на бензин. Любителите на екстремните скорости показват уникални мотори с екстравагантен дизайн и още по-уникални татуси. Един от най-интересните моменти от феста е почетната обиколка на град Разлог и демонстрациите за майсторско и най-атрактивно каране на мотор.

Тази година мероприятието ще се състои на 22, 23 и 24 Юли 2016г. Дни, в които мотоциклетистите се забавляват с различни състезателни игри като дартс от мотор, бутане на бирен кег с мотоциклет, мятане на бирен кег, дърпане на въже.
Емоционално и с висок градус на настроението преминава и изборът на най-добра машина-самоделка, за най-много татуировки и всички останали забавления.    
Мото-рок фестивалът се провежда под мотото "Карай с каска" и се посещава и от хора, които не членуват в мото клубове и не са рокери, но са привърженици на превозните средства на две колела, рок музиката, хубавата природа и невероятните емоции. Наред с това, фестът се гордее с все по-голямо международно участие и интерес през всяка от годините от първия събор насам.

List with onlain bookmakersGBETTING