Започват театралните празници "Звездите на театъра" 2016 в Разлог

Днес в 19:30ч. по червения килим ще преминат част от звездите на българския театър, с което ще бъде даден старта на театралните празници в Разлог.
В дните от 24 юни до 30 юни в Разлог, в 20:00 ч. ще бъдат играни топ постановките включени в тазгодишното издание на "Звездите на театъра" - Разлог 2016г.

През седемте дни на театралното изкуство пред публиката в Разлог ще играят звезди като: Калин Врачански, Герасим Георгиев-Геро, Захари Бахаров, Йоана Буковска-Давидова, Владимир Пенев, Камен Донев и още куп величия от театралната сцена.

Петото юбилейно издание стартира с „Възгледите на един учител за народното творчество" по Камен Донев, за която постановка билетите са изчерпани. На голямата сцена в НЧ „15.09.1903-1909" в Разлог ще се играят още „Семеен албум"-автор и режисьор Малин Кръстев, „Бел Ами", от Ги Дьо Мопасан, поставена на сцена от Юрий Дачев, „Госпожица Юлия"-режисьор Йосиф Сърчаджиев, „Иванов" от А.П. Чехов, „Дакота"-режисьор Владимир Пенев и „Тайната вечеря на дякона Левски" от Стефан Цанев, режисирана от Асен Шопов, с която ще бъде закрит театралният фестивал.

List with onlain bookmakersGBETTING