БИО Хотел § Ферма Моравско село

Комплекс Моравско село е създаден през 2007 година, когато био и еко не са масово използвани думи, а да си  произвеждаш храната сам се счита за доста самотно занимание. На площ от 14 декара, на 1100 метра надморска височина, тук е създаден един от първите комплекси за гости, с насоченост към биологичното производство, устойчивото земеделие и природосъобразния начин на живот. От тогава до днес ние не спираме да полагаме усилия да се развиваме, да облагодоряваме пространството около нас, без да му вредим и без да променяме неговата същност.

Нашата семейна ферма се  намира в  местността Бетоловото, Предел, на 10 км от град Разлог,  на 15 км от гр.Банско и на 140 км от град София. Сгушена в природата, предразполагаща към усамотение  и същевременно на един километър от главния път Велинград-Банско.Тя се състои се от четири отделни къщи за гости, разделени с дворове, ресторант  и стопанска част  с парници, ферма, обработваеми площи, лятна градина, малко футболно игрище и  рибарник. Наоколо всичко е природа – безкрайни поляни и високи планини. Сутрин се будите и пред Вас се разкрива невероятната и величествена гледка към Рила и Пирин, а вие опитвате техния вкус, в чаша топъл и ароматен чай.

В четирите къщи  могат да се настанят от 40 до 60 човека. За по-големи групи ще ви предложим варианти за настаняване. Може да организирате вашата сватба, семейно тържество, тийм-билдинг, обучение или зелено училище при нас! С удоволствие ще бъдем любезни домакини, ще ви обърнем специално внимание и ще се радваме да споделим тези Ваши мигове. Ресторантът ни е съобразен с капацитета на къщите за гости и в него  може да опитате вкусни, традиционни, домашни и здравословни рецепти, приготвени с биологично чисти продукти от фермата. Разполагаме с интернет на територията на комплекса, но най-вероятно няма да ви потрябва, защото природата около нас предразполага към четене на книги, разговори с приятели и пълно откъсване от ежедневието.

Допълнителна информация

 • Адрес:
  2760 Разлог, България
  местност "Предел", Бойков рид
  GPS координати: N 41.877230, E 23.3644440
 • Телефон:
  0877 433 333
 • Брой стаи:
  11 стаи
 • Брой апартаменти:
  7 апартамента
 • Удобства:
  Семейна обстановка
  Интернет
 • Развлечения:
  Колоездене
  Разходки в планината
  Био храна
  Разходка във фермата
List with onlain bookmakersGBETTING