Италианска рок вечер разтърси Разлог

Рок музиката завладя Разлог в съботната вечер на 5 септември. Италианската рок вечер събра под открито небе почитатели на Рокендрола и на Италия.

Бандата от Италия Sugar Ray Dogs вдигнаха градуса на вечерта с авторски парчета и рок версии на популярни италиански песни. Харизматичните и енергични италианци не се спряха за миг и пяха повече от 1 час и 30 минути. Групата раздаде и 100 безплатни диска на публиката в Разлог. Много емоции, танци и силна рок музика имаше по време на италианската рок вечер в планинския курорт. Силно начало на концерта дадоха група Севи, които заложиха на авторски парчета при представянето си в Разлог. Гласовитата вокалистка Светлана огласи градския площада и разтърси публиката с мощен глас.

Амбицията на организаторите на италианския концерт - „Пирин Пеллет” ЕООД, Туристически информационен център „Дестинация Разлог”, подкрепени от Община Разлог, е той да се превърне в традиция и да се провежда всяка година през първата седмица на септември. Идеята за италиански концерт в Разлог е на семейство Пилони от Италия, които от години успешно развиват бизнес с пелети в Разлог. 

List with onlain bookmakersGBETTING