Медали за децата от ски клуб "Разлог" по време на шампионат в Пампорово

С пет медала от Петия национален ученически шампионат по ски - алпийски дисциплини, който се проведе в курортен комплекс Пампорово, се завърнаха състезателите от Ски клуб "Разлог".

Двадесет и две деца от Разлог показаха скиорските си умения в състезанието, организирано от Българска асоциация "Спорт за учащи".

Медали получиха Анита Иванова от СОУ "Братя Каназиреви" за второ място и Магдалена Юрукова от ОУ "Никола Парапунов" за трето място във възрастовата категория "Момичета 12-13 години". Яна Стойчева и Йоана Вълканова от ОУ "Никола Парапунов" заеха съответно второ и четвърто място в категория "Момичета 8-9 години", а най-малкият участник от Разлог - първокласникът Димитър Янев от СОУ "Братя Каназиреви" получи медал за своето пето място в категория "Момчета 6-7 години". Призовите места бяха показателни за добрата подготовка на децата от страна на техния треньор-СветославСланчев.
Отличната писта, хубавото време и силните емоции направиха незабравимо това изживяване за децата. В състезанието се включиха общо 124 ученици от Смолян, София, Дупница, Чепеларе, Бургас и Разлог.
За състезателите от ски клуб "Разлог" предстоят още състезания от календара на Българска федерация по ски през тази година.

List with onlain bookmakersGBETTING